Vuokramökki

Paussila

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta viihtyisään Paussilaan kauniin Korpijärven rannalle!
Paussila on laadukas, talviasuttava vapaa-ajanasunto kaikilla mukavuuksilla. Mökissä on sisä-WC ja puukiukaallinen sauna suihkuineen. Makuuhuoneessa on parisänky, pukuhuoneessa levitettävä sohva ja parvelle mahtuu useampikin yöpyjä. Iso katettu terassi kaasugrilleineen ja rannan laituri lisäävät viihtyvyyttä kesäisin. Keittiö on uusittu loppuvuodesta 2015. Sen lisävarusteisiin kuuluvat mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Käytössäsi ovat myös taulutelevisio ja radio/cd-soitin.
Paussila sijaitsee lähellä Salamajärven kansallispuistoa ja Peuran Polun patikointireittejä. Löydät hyvät mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen ja marjastukseen myös aivan mökin tuntumasta. Talvisista aktiviteeteista voi mainita vaikkapa moottorikelkkailun, sillä merkitty kelkkareitti kulkee mökin läheltä.
Vuokrahinta sisältää 6 henkilön majoittumisen, lisähenkilöistä veloitamme 10 €/vrk/hlö. Vapaat ajat löydät avaamalla varauskalenterin, josta haluamaasi viikkoa klikkaamalla näet, onko se vielä varattavissa. Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista varauksista perimme 75 % varauksen hinnasta. Vuokraaja tuo omat lakanat. Pyynnöstä sijaamme pedit ja varaamme pyyhkeet valmiiksi 10 euron lisähintaan/hlö.
Tienhaarassa on viitta, jossa lukee ”Paussila”.

Vuokraus ja vapaat ajat www.nettimokki.com/923

tai puhelimitse:
040 779 2339 Pirkko

 

 


Lisää ilmoituksia.